dijous, 14 de febrer del 2013

L'Entesa d'Eivissa dóna suport als treballadors d'IB3 en vaga i critica la censura dels informatius per no informar-ne


El grup parlamentari d'Entesa, MÉS, farà una pregunta parlamentària a la comissió de control.

L'Entesa d'Eivissa manifesta el suport als treballadors d’IB3 en vaga, que protesten davant l’amenaça d’un ERO que pretén acomiadar 11 persones que treballen per l’UTE Videoreport/BGL, encarregada de l’àrea d’emissions d’IB3TV (un terç de la plantilla), així com baixar el 10% dels sous. La vaga ha provocat la interrupció del senyal de la televisió pública.

El grup parlamentari de l'Entesa d'Eivissa, MÉS, plantejarà una pregunta parlamentària a la propera sessió de control de l’EPRTVIB per saber quines gestions fa la direcció de l’ens per evitar els EROs, l’augment de la precarietat laboral al seu si i la minva de qualitat del servei públic.

Així mateix, l'Entesa d'Eivissa critica que els informatius d’IB3 i la comunicació corporativa de l’ens censurin la informació sobre la vaga, fet que arriba al punt que la cadena pública no informa de les raons per les quals s’ha interromput la seva emissió.

Des de l'Entesa reiteren que la mala gestió a IB3 està produint acomiadaments i precarietat laboral a les empreses concessionàries de l’ens públic, així com un empitjorament de la qualitat del servei públic que ofereix. La formació considera que el Consell de Direcció d’IB3 (i, en particular, el director general) no es poden rentar les mans davant aquesta situació.