divendres, 26 de juliol del 2013

L’Entesa celebra la posada en funcionament de l’estació d’autobusos d’Eivissa

L'Entesa insta el Consell d’Eivissa a rebaixar les tarifes per als usuaris del transport públic.

L’Entesa d’Eivissa celebra que a dia d’avui, divendres, ja estiguin operatives totes les línies de transport regular en autobús que operen des de la ciutat d’Eivissa amb altres punts de l’illa. Especialment, s’alegra que la ciutadania de la ciutat i de l’illa ja puguin comptar amb una moderna estació d’autobusos, que va veure l’inici de la seua activitat el passat dimecres, i que estava disponible per a operar des de feia anys. En aquest sentit, felicita l’Ajuntament d’Eivissa per la seua decisió ferma de posar-la en marxa, malgrat els obstacles del Consell i de les empreses concessionàries de les línies.

Com ha pogut observar el partit sobiranista i d’esquerres eivissenc, l’operativitat de l’estació d’autobusos és bona, tot i que hi ha certes mancances que s’haurien de resoldre. Per una banda, n’hi ha de conjunturals, com és la manca d’obertura d’un punt de venda de tiquets i d’abonaments. Per altra, des del punt de vista estructural, l’espai és molt estret i obliga els conductors a maniobres dificultoses. L’Entesa d’Eivissa insta l’Ajuntament d’Eivissa, el Consell d’Eivissa i l’empresa concessionària del CETIS, a eliminar aquestes deficiències.

Per últim, els sobiranistes eivissencs insten el Consell d’Eivissa a rebaixar les tarifes per als usuaris dels autobusos que passen per Vila, ja sigui revisant les actuals, bé sigui demanant al Govern de les Illes Balears que col·labori en el finançament del transport públic de passatgers a l’illa d’Eivissa. En cap cas és acceptable un increment de les tarifes, com anuncià ahir la màxima institució insular.