dilluns, 15 d’agost del 2011

Sopar a la fresca. Dissabte 20.08.2011 Cala Bassa Beach Club


Tenim el plaer d'anunciar-vos el proper esdeveniment que tindrà lloc aquest dissabte dia 20 d'agost a les 21:30h a l'incomparable entorn de Cala Bassa (Sant Josep de sa Talaia), concretament al Restaurant Cala Bassa Beach Club.

Recuperant un any més els sopars a la fresca, aquest cop hem trobat un espai perfecte per passar una estupenda vetllada al costat del mar, a part de la teva companyia, comptarem amb la presència d'un convidat molt especial, en Jordi Serra Cardona (agricultor ecològic). (agricultor ecològic). En Jordi és enginyer tècnic agrícola, un dels pocs productors ecològics d'Eivissa qui desenvolupa la seva admirable tasca a la finca de Ca na Berri (Sant Jordi de ses Salines). Ens explicarà quatre coses sobre la magnífica labor que realitzen, com ara la recuperació i restauració de sitges i forns de calç. A Ca na Berri, a banda de fer visites "ecològiques", distribueixen verdura, fruita i hortalisses. Treballen, a més, per a la recuperació i foment de les varietats autòctones (fins i tot races d'animals de granja autòctons), fan cursos de formació i assessorament tècnic sobre agricultura ecològica, entre d'altres coses.

Ens encantarà comptar amb la teva presència, per això necessitem ens confirmis la teva assistència contestant aquest mail o bé trucant al telèfon 600.641.041. Digue'ns quantes persones sereu per tal de reservar l'espai adequat i estar tots molt més còmode, el més aviat possible. El preu del sopar és de 25 euros (tot inclòs).

Moltes gràcies, ens veiem dissabte!