dijous, 26 de juliol del 2012

ENE declina la invitació a la cloenda del II Congrés del PP

L'Entesa d'Eivissa, ha rebut invitació per assistir el proper diumenge dia 29 a l'acte de cloenda del segon congrés del Partit Popular d'Eivissa amb aquest escarit text: "Se adjunta invitación al 2 CONGRESO INSULAR DEL PARTIDO POPULAR DE IBIZA que se celebrará en el Recinto Ferial el día 29 de Julio", sense cap salutació ni nom de la persona qui ho envia (adjunten targeta amb totes les dades). ENE ha declinat la seva invitació d'assistència avui mateix amb un correu en el qual els donem alguns dels motius pels quals cap membre de l'Entesa d'Eivissa hi assistirà.

Se'ns retorcen els intestins en pensar d'acompanyar un partit que destrossa les economies familiars, un partit que va en contra del sector públic, en contra de l'ensenyament, la cultura, de la sanitat, de la nostra pròpia llengua, del nostre territori. Un partit que va en contra dels drets socials com l'exclusió dels sistema sanitari dels estrangers, o en contra del matrimoni igualitari, o en contra d'ajudar associacions que fan feina amb persones que estan en el llindar de la pobresa, o malaltes. El PP no és, ni pot ser un bon amfitrió.

ENE no assistirà a un acte en el qual ens trobarem amb persones que l'únic que pensen és en agradar en Bauzà i en Rajoy, un partit que anuncia pels carrers i carreteres de l'illa que divertir-se a Eivissa ha de ser bevent rom, un partit que explota el turisme de discoteques i que no protegeix ni promociona la nostra cultura. Un partit que no fa res en contra del desastre ecològic més gran de les Illes Balears, el vesament d'hidrocarburs al subsòl de Santa Gertrudis (Benzinera BP). I per moltes altres raons impossibles de nombrar totes.