dilluns, 17 de novembre de 2014

L'Entesa d'Eivissa dóna suport a Guanyem Eivissa i en demana l'adhesió a militants i simpatitzants


L'Entesa d'Eivissa veu amb molts bons ulls el naixement de la plataforma política ciutadana Guanyem Eivissa i celebra que s'hagi presentat ahir, dissabte, a Eivissa. Així, la formació sobiranista i ecologista eivissenca dóna suport a aquesta iniciativa i demana a les seues persones militants i simpatitzants que s'adhereixin a Guanyem Eivissa i que participin de la seua constitució, construcció, redacció de documents, participació en assemblees, en les primàries a candidats que es duran a terme, en reunions de coordinació, etc.

L'Entesa d'Eivissa es congratula del naixement de Guanyem Eivissa, en la qual gestació i promoció han participat membres dels sobiranistes eivissencs, a títol particular. La formació ecologista eivissenca augura molts encerts al recentment presentat projecte, tant pel que fa al nivell d'atracció cap al poble eivissenc com pels resultats electorals que pugui obtenir en les tres eleccions que es convocaran per maig de 2015. L'Entesa d'Eivissa considera que és un projecte necessari pel seu vessant innovador, participatiu, democràtic, transformador, popular i autocentrat en els interessos d'Eivissa.

L'Entesa d'Eivissa accepta les condicions plantejades en el Manifest de Guanyem Eivissa respecte els parits polítics, anima el seu cercle de relacions a la participació d'aquesta il·lusionant plataforma, i anima a la participació a totes aquelles persones i col·lectius que trobin que sintonitzen amb Guanyem Eivissa, o que estimin la necessitat d'aquest tipus d'iniciativa.