dijous, 19 de juliol del 2012

ENE presenta moció davant l'Ajuntament d'Eivissa per tal de mantenir l'actual ubicació de l'Estació Marítima de Formentera al Port d'Eivissa


Diario de Ibiza 23.07.12


L'Entesa d'Eivissa (PSM-Entesa) presenta moció davant l'Ajuntament d'Eivissa i petició a l'Autoritat Portuària de Balears per tal d'afavorir a la ciutadania el trànsit entre el port de La Sabina i Eivissa.

ENE dóna prou raons a l'Ajuntament d'Eivissa i a l'Autoritat Portuària de Balears com per mantenir l'actual Estació Marítima de Formentera al Port d'Eivissa al mateix lloc on és fins ara, ja que està prou consolidada, no molesta ningú i ningú no s'ha queixat fins ara d'aquesta ubicació tan pràctica i funcional per a la ciutadania tant de Formentera com d'Eivissa.

Segons declaracions de Toni Oia Gómez, membre de l'Executiva d'Entesa-Eivissa (PSM-Entesa), "el canvi d'ubicació es fa d'una manera gratuïta i sense cap necessitat de consumir més espai. No deixem de banda que l'actual crisi econòmica i social que estem patint fa que aquest projecte no sigui important en aquests moments i molt menys necessari. Per què gastar diners en una cosa que funciona bé des de fa anys, i en canvi no es fa res per a tenir una estació d'autobusos decent?".

ENE anima a tothom, tant la ciutadania de Formentera com la d'Eivissa que, a banda de les pròpies actuacions de l'Entesa-Eivissa (PSM-Entesa), enviïn les seves queixes i les seves opinions a l'Autoritat Portuària de Balears, tot enviat un correu electrònic a l'adreça: atcliente@portsdebalears.com

El Secretari de Comunicació, d'ENE, Toni Oia Gómez, afegeix "ja que ningú ens ha demanat a la ciutadania la nostra opinió, ni les autoritats i responsables han plantejat un referèndum popular, almenys que la ciutadania faci arribar el seu parer enviat la seva reclamació o suggeriment a l'Autoritat Portuària, no podem continuar quedant-nos paralitzats davant d'actituds prepotents d'un govern de dretes que ens ofega per totes bandes, també utilitzarem les xarxes socials per continuar amb la nostra oposició. Al final resultarà que tot aquest muntatge servirà només per afavorir els interessos particulars d'algunes entitats privades com podria ser el Club Nàutic, per exemple, o altres que de moment m'estimo més callar de moment".