divendres, 8 de juny del 2012

ENE considera inacceptable que el Govern gasti ara 139.000 euros en un servei de notícies


L'Entesa-Eivissa (ENE) denuncia que les prioritats de l’Executiu del PP provoquen cada vegada més indignació entre la ciutadania, i demana que es retiri el concurs.

L'Entesa-Eivissa (ENE) considera inacceptable que el Govern de José Ramón Bauzá tregui ara a concurs la licitació d’un servei de seguiment de notícies per 139.000 euros. La formació nacionalista i ecologista denúncia que la contractació d’aquest servei, publicada avui al BOIB, no correspon en absolut a les prioritats d’aquest moment de crisi econòmica i social.

Des d'ENE afirmen que gastar 23 milions de les antigues pessetes en fer el seguiment de les notícies del Govern és totalment prescindible, sobretot si el Govern en qüestió està practicant retallades brutals en àrees com educació i sanitat. La coalició remarca que aquesta despesa no és compatible amb la suposada “austeritat” pregonada pel PP, i denuncia que les prioritats reals del Govern Bauzá estan provocant cada vegada més indignació entre la ciutadania.

Els diputats nacionalistes i ecosocialistes d'ENE a través de la seva coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa demanen a l’Executiu que entri en raó, rectifiqui aquest despropòsit, i torni enrere la licitació d’aquest servei.