dijous, 2 d’agost del 2012

Article d'opinió: "La trotona de Pontevedra"

Última Hora Ibiza publica l'article "La trotona de Pontevedra", d'en Toni Oia Gómez, membre de l’Executiva de l’Entesa d’Eivissa-ENE:


No és que avui m’aixequés amb ganes de ficar més llenya al foc, però és que cada dia aquell govern, l’espanyol, no deixa de fer bestieses i més bestieses. Ens estan bombardejant la vida dia rere dia i no veuen que, una de les possibles retallades, hagués estat estalviar els 4.711.640 d’euros que ha co
stat enviar d’ofici (és a dir sense que la ciutadania ho demanés) les vides laborals per correu ordinari? Però on s’és vist això? Cal això? Al segle XXI??

Aquesta tasca, a sobre, ha estat licitada (BOE 13/06/2012), ves a saber a quina empresa coleguilla d’algú o altre del mateix partit... I això succeeix mentre els i les treballadors/es públics se’ls retira la paga de Nadal.

Anem a veure, però si la vida laboral es pot demanar, en cas que algú la necessités per Internet, per zero euros! Això sí, si crides per telèfon, a un 901... l’empresa que rep els diners de la trucada és sospitosament una dels coleguilles... sí, sí... aquests si que no s’estan de res. Les retallades i el malviure: pel poble. La bona vida: pels de dretes. La pregunta és: a quines empreses se’ls està pagant aquestes contractacions per a uns serveis que podrien fer el funcionariat de la TGSS?

Ai! Ai! Mariano, Mariano... això no acabarà bé, la teva pròpia bomba de protons t’esclatarà a la cara. Però què ha passat amb “la Trotona de Pontevedra”? (aquest és un vell malnom que fa anys el col·lectiu gai ja l’havia batejat, serà per alguna cosa?). I parlant de malnoms i per intentar animar-me una mica, me’ls he mirat (els malnoms) que rep la Trotona per la xarxa i m’han encantat. Preneu nota: “El vendedor de motos” (més clar, aigua), “Mariano Manostijeras” (aquest fins i tot el podria fer gràcia amb ell, el descarto), “El señor de los recortes” (aquest no està malament, però això de senyor... jo el veig més tirant cap a una altra espècie de mamífer), “Cuchillo loco” (aquest m’ha fet riure, segur que ve del sud d’Espanya... és així, esbojarrant, m’agrada), “Pinocho el breve” (tant de bo), “Marianico el Corto” (algú ja m’havia dit que li faltava no sé què...), “El señor de los hilillos” (aquest també té ja uns anys, com el de la Trotona i ve per allò que va passar a Galícia amb el Prestige, però encara la gent li diu), i per finalitzar aquest, més que un mal nom, és el leif motiv del PP: “PPromete y desPPués desaPParece”. En fi que cadascú triï. Jo, em quedo amb el de la Trotona.

Reveleu-vos tots i totes!! Encara falten més veus, crits, manis, especialment a Eivissa, que ja sabem que aquí som més bons al·lots i al·lotes, sempre tan prudents, tan reservats, tan temorosos i temoroses, digueu JA N’HI HA PROU TROTONA!!