dimarts, 16 d’octubre del 2012

L'Entesa d'Eivissa satisfeta pels expedients de denúncia oberts per Costes


L'Entesa d'Eivissa va denunciar el passat 13 d'agost les irregularitats en l'ocupació d'algunes de les platges de Sant Josep de Sa Talaia.

ENE ha rebut resposta de la Demarcació de Costes a les Illes Balears, concretament del cap, en Juan Carlos Plaza Plaza, sobre la denúncia que vam interposar el passat 13 d'agost d'enguany a la qual, l'Entesa, posava de manifest que havíem observat en nombroses ocasions que les concessions administratives de gandules i para-sols a les platges de ses Salines (o de Migjorn), la Bassa i platges de Comte, totes al terme municipal de Sant Josep de Sa Talaia, superaven al nombre exposat als elements informatius de cada platja a cada concessió. L'Entesa també denuncià que la superfície ocupada superava l'autoritzada legalment.

Després que es fessin les corresponents inspeccions per part de la Delegació a Eivissa de Costes, el seu resultat ha estat el de diversos expedients sancionadors a les corresponents empreses explotadores de les concessions.

L'Entesa d'Eivissa informa una vegada més que cap persona, entitat o partit ha de tolerar aquestes accions abusives per part de les empresaris que exploten els diferents serveis que ofereixen a les platges. Tothom s'ha d'ajustar a la normativa i respectar les autoritzacions que els ajuntaments o altres organismes atorguin. Ens congratulem en aquesta actuació per l'actuació de Costes com per haver rebut les queixes d'eivissencs i eivissenques que veien amb indignació com cada cop més els espais públics acaben sent invadits pel monstre dels diners.

"Això ha de servir per a que les empreses i persones estiguin més mentalitzades i conscienciades a l'hora de respectar els espais que són propis de tota la ciutadania i dels visitants que moltes vegades es veuen ofegats i gairebé "expulsats" d'una platja", segons paraules del secretari de comunicació de l'Entesa d'Eivissa, Toni Oia Gómez. "Aquesta denúncia interposada per l'Entesa d'Eivissa ha de servir per a la temporada vinent i totes les que hagin de venir, si no, sempre estarem treballant per tal que no es repeteixin".