dimarts, 4 de setembre del 2012

ENE considera greu que la Conselleria d'Educació amenaci als pares que volen participar a l'acció "Així el meu fill no comença"

L'Entesa d'Eivissa (PSM-Entesa) ho veu com una vulneració del legítim dret a la protesta.

La Conselleria d’Educació ha amenaçat als pares que volen participar de l’acció “Així el meu fill no comença”, d’aplicar-los les mesures penals previstes per la Llei del menor, per incomplir l’obligatorietat dels pares de dur els nins a l’escola.

L'Entesa d'Eivissa (PSM-ENTESA) entén que darrera aquest anunci s’hi amaga una voluntat repressiva i no de protecció dels menors, per això, ha registrat una pregunta al Parlament per saber “quantes denúncies a la Fiscalia de Menors ha presentat la Conselleria d’Educació, essent-ne el Sr. Bosch titular, per incompliment del deure dels pares de portar els nins a escola?”. L'Entesa d'Eivissa (PSM-Entesa) pretén posar damunt la taula que aquest zel té una clara motivació ideològica de silenciar les protestes i desviar l’atenció sobre els motius que l’han provocada.

La mobilització “Així el meu fill no comença” està organitzada per la FAPA de Mallorca i ENE insta als eivissencs i eivissenques que s'uneixin en aquesta protesta en senyal de rebuig per l’augment de ràtios, la desaparició de suports als alumnes amb necessitats o la manca de suport als serveis complementaris (escoleta matinera, transports o menjadors). I consisteix en que els nins i nines no vagin a l’escola el primer dia del curs per així visualitzar la preocupació de les famílies davant la pèrdua de qualitat de l’educació.