divendres, 7 d’octubre del 2011

7è Congrés d'ENE

Demà, dissabte, l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) durà a terme el seu congrés número 7, amb el lema “Per una Eivissa millor”. Es tracta d’un congrés ordinari en el qual el partit sobiranista i ecologista d’esquerres eivissenc té previst debatre diversos documents i renovar els seus òrgans.

D’aquest congrés, l’Entesa confia en iniciar un període de renovació que signifiqui un impuls per a la formació per poder ser més present en la societat eivissenca i perquè els seus grans eixos ideològics (identitat, territori i benestar social) tenguin una major influència política i social i permetin contribuir a fer realitat una societat més sostenible, cohesionada, justa i més centrada en els valors d’Eivissa.

Concretament, els militants i simpatitzants de l’Entesa convocats a l’Hotel Argos (platja de Talamanca, Eivissa), debatran, a partir de les 16.30 hores, una ponència d’estratègia política que ha de marcar l’actuació del partit sobiranista i ecologista d’esquerres fins al proper congrés (2014), i una ponència d’organització, que vol marcar la manera organitzativa de la formació i els reptes que plantegen els temps actuals. Així mateix, l’actual Comissió Executiva, en iniciar-se l’acte donarà compte de l’informe de gestió i de l’estat de comptes.

A més, el congrés, presidit per Antoni Marí Marí “Rota”, elegirà la nova Comissió Executiva. Per a dirigir-la opta a la reelecció l’actual secretari general de la formació, Maurici Cuesta. També s’elegiran els membres de la Comissió de Conflictes i la Revisora de Comptes.

A les 20 hores està previst l’acte de cloenda del congrés, on es proclamaran els candidats elegits. Immediatament, intervendran Biel Barceló (secretari general del PSM de Mallorca, qui acudirà amb el també diputat Antoni Alorda) i Joan Lluís Torres (membre del Secretariat del PSM de Menorca). Tancarà l’acte públic el nou secretari general del partit. Hi han sét convidats tots els partits polítics presents a Eivissa, Gent per Formentera, els sindicats i altres entitats cíviques, a més de moltes persones a títol individual.